Volledig scherm
Archiefbeeld: DOVO - Eemdijk © Sven Menschel

DOVO wint in Groningen

GRONINGEN - In de derde divisie heeft DOVO de uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen met 1-3 gewonnen. Beide ploegen staan op de ranglijst in de middenmoot. Na een kwartier kwam de ploeg van trainer Gert Kruys op een 0-1 voorsprong door Salim Amarzgiou. 

De thuisploeg kwam zes minuten later weer naast de Veenendalers en met die stand werd er gerust op sportpark Corpus den Hoorn. Direct na de hervatting nam DOVO afstand. Eerst was het Joshua Patrick, die de 1-2 liet bijschrijven. Een minuut later bracht broer Enrico de stand op 1-3. Daar bleef het bij. Ondanks de winst blijft DOVO op de elfde plaats op de rangschikking.

DOVO: Van de Weerdhof; Velagic, Wormgoor, Middelwijk, De Zwart; Amerzgiou, Bakkenes, Berkvens, Enrico Patrick (84. El Khoulati); Loukili (67. Arends), Joshua Patrick.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jeugdig ONA’53 verliest bij Veluwezoom

    Jeugdig ONA’53 verliest bij Veluwezoom

    VELP - Op bezoek bij Veluwezoom heeft het Wageningse ONA’53 een 3-2 nederlaag geleden. Trainer Marcel Nijhuis, die junior Stan van Geffen centraal op het middenveld liet starten, zag zijn ploeg via Nino van Viegen op een 0-1 voorsprong komen. Na de 1-1 kort voor rust was het Remco Derks die in het tweede bedrijf voor de hernieuwde voorsprong zorgde. Veluwezoom, dat nog niet veilig is, kwam weer langszij om in de slotfase ook nog de winst te pakken.

Amateurvoetbal