Volledig scherm
DVSA was thuis te sterk voor Musketiers © Herman Stover

DVSA de beste in 'buurtdorpentwist' met Musketiers, Ede/Victoria klimt na 0-0

zaterdag 4HAMERONGEN - In de voetbalstrijd tussen de buurtdorpen Amerongen en Elst (zaterdag vierde klasse H) heeft DVSA thuis tegen Musketiers een 3-0 overwinning geboekt. 

Al vroeg in de wedstrijd scoorde Elco van de Klift voor de Amerongers. Er kwamen meer kansen, maar het duurde tot de 71ste minuut voor de marge op twee kwam. 

Reinder Bustra benutte een terecht strafschop voor de 2-0. Tim Willemsen maakte er in de slotfase nog 3-0 van.

Topper 

In diezelfde klasse kwamen de subtoppers Ede/Victoria en VVA Achterberg niet tot scoren (0-0). Toch klimmen de Edenaren naar de tweede plaats omdat FC Lienden verloor. VVA blijft vierde.

Oranje Wit

SVMM heeft in Maarn een alles zeggende 10-4 zege behaald op Oranje Wit. Bij rust was het pas 2-1 voor de thuisploeg.  De bezoekers uit Elst bleven bij tot 5-4, maar daarna was het gebeurd met de tegenstand. Voor Oranje Wit scoorden Mitchel van Rossum en Rowin Verhoog ieder twee keer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal