Volledig scherm
DVSA op archiefbeeld © Herman Stover

DVSA onderuit in topper bij DEV Doorn

DOORN - In de voor de stand in de vierde klasse H wedstrijd tussen DEV Doorn en DVSA heeft de koploper met 5-4 de winst binnen gehaald. De bezoekers uit Amerongen kwamen in de eerste fase op een 0-2 voorsprong door treffers van Thijs Klopper en Elco van der Klift. De thuisploeg kwam nog voor rust terug tot 2-2 en vroeg in de tweede helft op 3-2. Thijs Klopper maakte weer gelijk. In de slotfase liep DEV uit naar 5-3. Daarna scoorde Ronald Steunenbrink nog de 5-4.

VVA Achterberg scoort er flink op los

ELST - Het duel tussen Oranje Wit en VVA Achterberg was geen moment een echte wedstrijd. De Achterbergers wonnen tenslotte met 0-11, maar de score had nog veel hoger kunnen zijn. Doelpuntenmakers voor het elftal van trainer Jan Jaap van der Poel waren: Marwan van Heugten (5), Dennis Veer (3), Quincy Diepenveen en Wesley Rocourt. Een eigen treffer van Oranje Wit maakte de score compleet.

Veel doelpunten bij Ede/Victoria tegen Wageningen

EDE - In een doelpuntrijk duel heeft de nummer twee van de ranglijst Ede/Victoria met 6-3 gewonnen van Wageningen. De bezoekers kwamen op een 0-2 voorsprong door Sonny Navest en Faisal Fayaz. Voor rust maakten Omid Hassani en Rameau Heerebout nog gelijk. De thuisploeg liep uit naar 6-2. Ilias El-Jafoufi (2x) en Roderick Coleridge (2) waren succesvol. Patrick Kneepkens maakte er nog 6-3 van.

Musketiers verlies in Kesteren

KESTEREN - De wedstrijd tussen de nummers negen Kesteren en elf Musketiers in de vierde klasse H is door Kesteren met 5-2 gewonnen. Voor de bezoekers van trainer Dennie mater was Bart de Bruijn twee keer trefzeker.

GVC heeft in Wageningen met 2-0 gewonnen van SVF uit Cothen. De Wageningers stegen door de overwinning naar de tiende plek op de ranglijst.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal