Volledig scherm
Ede/Victoria-trainer Erdinc Kadioglu. © Herman Stöver

Ede/Victoria gaat door met trainer Kadioglu

EDE - Ede/Victoria heeft het contract met trainer Erdinc Baris Kadioglu (27) met één jaar verlengd. De Arnhemse trainer is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen op De Hoekelumse Eng en plakt daar dus nog minimaal een jaar bij.

Onder leiding van Kadioglu (27) presteert de vierdeklasser uitstekend. Na jarenlang gezeur binnen de vereniging (met het programma 'Buitenspel' van BNN als dieptepunt), ligt de focus in Ede eindelijk weer op voetbal. Kadioglu nam vanuit Arnhem veel nieuwe jongens mee naar Ede en staat nu op de tweede plek in de vierde klasse H. De achterstand op koploper DEV Doorn is één punt, al heeft die ploeg nog wel een wedstrijd in te halen.

Zaterdag neemt Ede/Victoria het op eigen veld op tegen SVF. Een uitgebreid verslag van die wedstrijd leest u maandag in de papieren editie van De Gelderlander, regio Vallei.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal