Volledig scherm
Geoffrey van de Kamp (schot) zorgde in de slotfase voor een puntje voor Ede/Victoria. © Tamara Reijers

Ede/Victoria vanuit kansloze positie toch nog naar punt

EDE - Op bezoek bij Prins Bernhard pakte Ede/Victoria het tweede puntje van de competitie: 3-3. Harskamp ging voor de vierde keer op rij onderuit. Nu was EFC’58 met 4-0 te sterk.

Ede/Victoria stond na een kwartier voetballen met 3-0 achter tegen Prins Bernhard. ,,Daar gaan we weer“, dacht trainer Danny Suitela. Maar met een man minder en in de laatste minuut knokten de Edenaren zich alsnog naar een puntje: 3-3. Martin Rozenboom had nog voor rust wat teruggedaan namens Ede/Victoria: 3-1. 

In de tweede helft - en een donderspeech van Suitela later - klapte Ede/Victoria er bovenop en kwam het via Ramaeu Heerebout op 3-2. Nadat Mohammed Saoud tien minuten voor tijd zijn tweede gele kaart pakte leek de overwinning naar de thuisploeg te gaan, maar daar dacht Geoffrey van de Kamp anders over. Hij schoot een voorzet van Dick Hoefakker tegen de touwen: 3-3.

Harskamp wacht nog altijd op het eerste punt. Ook EFC’58 was met ruime cijfers te sterk: 4-0.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal