Anass el Hassnaoui bij het trapveldje in Ede-Zuid, waar de huidige topscorer van het district Oost vaak te vinden is.
Volledig scherm
PREMIUM
Anass el Hassnaoui bij het trapveldje in Ede-Zuid, waar de huidige topscorer van het district Oost vaak te vinden is. © Herman Stöver

El Hassnaoui op recordjacht bij Fortissimo

EDE - Op de amateurvoetbalstatistiekenwebsites prijkt zijn naam bovenaan de topscorerslijst van district Oost. Met veertien treffers is Anass el Hassnaoui niet te stoppen.

Quote

Als ik spits zou zijn, had ik denk ik niet zoveel doelpunten gemaakt. Ik moet in die ruimtes komen

Anass el Hassnaoui, Speler Fortissimo

Het neefje van oud-De Graafschap-speler Soufian el Hassnaoui is tussen het fysieke geweld in de vierde klasse een opvallende verschijning bij Fortissimo. In zeven wedstrijden vond hij al veertien keer het net. Het vaakst van het gehele disctrict oost; van de eerste tot en met de vijfde klasse. De 23-jarige technisch begaafde goalgetter houdt vooral zijn verstand er bij tegen de vaak fysieke en grotere tegenstanders. ,,Soms moet je een duel laten lopen. Slim zijn en niet solliciteren naar een trap. In de vierde klasse gaat het er vaak lomp aan toe. Ik heb geen zin in blessures, dus ik hou daar rekening mee."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal