Volledig scherm
Ede/Victoria-trainer Erdinc Kadioglu. Archieffoto. © Herman Stöver

‘Saba’ en ‘Moes’ helpen Ede/Victoria aan zege

EDE – Ede/Victoria versloeg op eigen veld SVF uit Cothen met 5-2,nadat het halverwege pas 1-0 stond voor de ploeg van trainer Erdinc Kadioglu.

Uitblinkers aan Edese zijde waren centrumverdediger Saba Becic en spits Mohammed Messaoui. Becic schoot zijn ploeg halverwege het eerste bedrijf op fraaie wijze op voorsprong. Een schot van zeker twintig meter krulde hij achter de Cothense goalie.

Na de pauze werd er meer gescoord. En ook zeker sneller, want binnen een minuut lag de bal al op de stip. Messaoui benutte de penalty: 2-0. Nadat SVF een halfuur voor tijd terugkwam tot 2-1 maakte ‘Moes’ zijn tweede van de middag: 3-1. Opnieuw kwamen de gasten terug (3-2), maar nu was het ‘Saba’ die de marge weer naar twee bracht. Vanaf de strafschopstip schoot hij binnen. Vijf minuten voor tijd maakte Messaoui zijn hattrick compleet en besloot hij de eindstand op 5-2 in het voordeel van Ede/Victoria.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal