Volledig scherm
Ewout Gouw is bezig aan zijn eerste seizoen bij TEC. © Herman Stöver

Ewout Gouw over beauty: 'Die zat er lekker in ja'

TIEL - Ewout Gouw nam de openingstreffer voor zijn rekening in het duel van zijn ploeg TEC tegen HSC'21, zondagmiddag (2-1 winst). En hoe. De middenvelder schoot de bal uit de draai, van een meter of 25, met links in de kruising.

,,Die zat er wel lekker in ja. Normaal gesproken schiet ik met rechts en dribbel ik met links. Maar zo kan het blijkbaar ook dus’’, zei één van de betere spelers aan Tielse kant.

Hij benadrukte wel dat TEC de hele wedstrijd scherp moet zijn, in plaats van alleen in de openingsfase. Na zijn goal zakte het niveau bij de Tielse ploeg. ,,Dat moet er echt uit bij ons. Het eerste kwartier was weer sterk. Voetballen we gewoon hartstikke goed maar daardoor gaat de tegenstander de lange bal spelen, komen wij in de duels en gaan we achteruit lopen. Daar ligt niet onze kracht. Dat merk je dan meteen’’, kon Gouw de vinger op de zere plek leggen.

HSC'21 kwam een kwartier voor tijd op 1-1, maar dankzij een treffer van Serhat Koç won TEC alsnog met 2-1.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal