Volledig scherm
Archiefbeeld: De Merino's - Hierden © Herman Stöver

Geen Lissabon voor De Merino’s

SCHERPENZEEL -  Het was een mooie afsluiting van het seizoen geweest: de veilige tiende plek en een weekendje Lissabon. Na de 5-2 nederlaag bij Scherpenzeel en de overwinning van DZC’68 is de realiteit totaal anders. De ploeg van Jan Gaasbeek begint dan aan de nacompetitie met een een thuiswedstrijd tegen Lelystad’67. 

Het was eigenlijk blamerend wat de Veenendalers lieten zien tegen Scherpenzeel dat de laatste zeven (!) wedstrijden had verloren. In de eerste tien minuten schoot David Scholte nog op de lat en redde Scherpenzeel-doelman Van Elst op een goede inzet van Lars Nieboer. De eerste aanval van de thuisploeg was wel raak. 

Daarna werd het droeviger en droeviger met De Merino’s. Slechts ‘oude’ Przemek Szeller en Patrick Donkervoort leken te beseffen waarom het ging.Toen invaller Marco de Gooijer een kwartier voor tijd 3-1 maakte, leek er nog wat in het vat te zitten, maar in de laatste vijf minuten scoorde de thuisploeg nog twee keer. Tussendoor redde Donkervoort nog iets van de eer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal