Volledig scherm
WAVV op archiefbeeld. De ploeg van Dik Peters van Ton won met ruime cijfers van DVC'26. © Sven Menschel

Goed herstel WAVV na nederlaag

WAGENINGEN - Op eigen veld heeft het Wageningse WAVV zich goed hersteld na de 1-3 nederlaag van vorige week tegen Eendracht ‘30 door DVC’26 met een 4-0 nederlaag terug naar Didam te sturen. 

Marvin van den Born opende al na vier minuten de score voor de ploeg van trainer Dik Peters van Ton na een fraai uitgespeelde aanval. De score werd door Mike Jansen in de 46e minuut naar 2-0 opgevoerd. Het laatste kwartier was voor Wesley Mortier die de score verder opvoerde naar 4-0. Eerst zorgde hij vanaf de strafschopstip voor 3-0 en na een assist van Marvin van den Born ook voor de 4-0.. ,,In de eerste helft vergaten we door te drukken en hen bij de strot te pakken. In de tweede helft was het van onze kant heel goed en had de score nog hoger uit kunnen vallen”, aldus Peters van Ton.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal