Volledig scherm
Archiefbeeld: GVVV - Koninklijke HFC © BSR Agency

GVVV pakt zege tegen laagvlieger VVSB

NOORDWIJKERHOUT - Na de 1-3 zege tegen VVSB heeft GVVV de veertig punten, die de Veenendaalse tweededivisionist nastreefde, binnen en kan de rest van de competitie zorgenvrij uitvoetballen.

GVVV kwam al na vijf minuten op voorsprong. Middenvelder Mo Bendadi leverde na balverovering een voorzet af op Simon Brouwer, die vervolgens de bal achter doelman Ruben Valk frommelde: 0-1.

Die stand veranderde voor rust niet meer. In het tweede bedrijf leek er in eerste instantie niets aan de hand voor GVVV, maar na het uitvallen van doelman Johan Jansen, scoorde ex-GVVV’er Frank Tervoert de gelijkmaker: 1-1.

Daarna ging GVVV op jacht naar een nieuwe voorsprong, maar Jeremy de Graaf en Soufiane Laghmouchi vonden doelman Valk op hun weg.

Verdediger Bart Hulsbos moest er in de 78ste minuut aan te pas komen om die voorsprong te bewerkstelligen. Hij kopte uit een hoekschop raak: 1-2.

In blessuretijd maakte aanvoerder Roy Terschegget er nog 1-3 van.

Opstelling GVVV: Jansen (64. Van de Beek), Hofman, Den Hartog, Hulsbos, Adnane; Terschegget, Brouwer (60. De Jong), Bendadi (60. De Leeuw); De Graaf, Laghmouchi.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal