Dilivio Hoffman en Dennis Janssen van De Treffers, Danny de Leeuw van GVVV.
Volledig scherm
Dilivio Hoffman en Dennis Janssen van De Treffers, Danny de Leeuw van GVVV. © BSR Agency

GVVV speelt gelijk tegen De Treffers

 VEENENDAAL In een voor het publiek aantrekkelijke wedstrijd hielden GVVV en De Treffers elkaar in evenwicht: 2-2. Een uitslag waar beide teams tevreden mee mochten zijn.

Want er had ook zo maar een winnaar van het veld kunnen stappen gezien het aantal hachelijke situaties voor beide doelen, waaruit gescoord had kunnen worden.

De Treffers opende al na zes minuten de score. Uit een voorzet van Coen Maertzdorf kon Lowie van Zundert ongehinderd binnenkoppen: 0-1.

Gelijkmaker

Daarna nam GVVV het initiatief over en bekroonde dat in de zestiende minuut met een treffer. De Treffers leek een hoekschop weg te werken, maar Philip Ties volleerde de terugvallende bal in één keer in het doel: 1-1.

De Treffers bleef steeds gevaarlijk bij spelhervattingen en profiteerde opnieuw van slecht ingrijpen van de Veenendaalse verdediging bij een vrije trap. Vrijgelaten bij de tweede paal schoot Bryan Sirvana raak: 1-2.

Pal voor het rustsignaal kwam GVVV nog een keer goed weg. Joey Dekkers schoot de bal tegen de binnenkant tegen de paal, waarna het speeltuig het veld weer in stuiterde.

Powel

Vijf minuten na rust kwam GVVV weer op gelijke hoogte. Good-old Berry Powel kopte de bal uit een voorzet van verdediger Patrick-Prosper Fini tegen de touwen: 2-2.

Daarna kregen beide ploegen kansen op de winst. Taoufik Adnane van GVVV haalde een bal van de lijn en aan de andere kant werd een doelpunt van invaller Jeremy de Graaf afgekeurd.

Na vier wedstrijden heeft GVVV vijf punten bij elkaar gesprokkeld. De Treffers staat als tiende één plaats lager met vier punten.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal