Volledig scherm

GVVV verliest dure punten tegen Jong FC Twente

VEENENDAAL - Hoeveel kansen moet je krijgen om een wedstrijd te beslissen. GVVV kreeg bijna drie handen vol uitgelezen mogelijkheden om op voorsprong te komen tegen Jong FC Twente, maar de ploeg van trainer John de Wolf wist niet één bal achter doelman Joel Drommel tegen de touwen te krijgen.

Omdat Jong FC Twente ook niet scoorde, eindigde het duel in 0-0. Daarmee behoudt GVVV de ongeslagen status en ook is de ploeg van trainer John de Wolf voor tenminste één dag koploper van de tweede divisie.

Ook de trainer kon niet anders constateren dan dat het een wedstrijd van de gemiste kansen was. „Daarom voelt het gelijkspel ook aan als een nederlaag. We hadden vandaag goede zaken kunnen doen, omdat veel concurrenten ook gelijkspeelden. Dat we achterin de nul hielden is eigenlijk het enige positieve gevoel dat ik de wedstrijd heb overgehouden”, sprak De Wolf na afloop.

Lees het uitgebreide verslag van GVVV-Jong FC Twente in De Gelderlander van maandag 19 september, editie De Vallei, of bekijk de e-paper.

Amateurvoetbal