Volledig scherm
Erdinc Kadioglu vertrekt toch per direct bij Ede/Victoria. © Herman Stover

Kadioglu per direct weg bij vierdeklasser Ede/Victoria

EDE - Ede/Victoria en trainer Erdinç Kadioglu hebben besloten om per direct uit elkaar te gaan. Kadioglu zou de club aan het eind van dit seizoen verlaten, maar in onderling overleg hebben beide partijen voor een vroegtijdig einde gekozen.

Heel Ede/Victoria vroeg zich op zaterdag 4 mei af waar de trainer was; die ontbrak namelijk bij de wedstrijd tegen GVC (12-0 verlies). ,,Ik was op mijn werk en het stond al lange tijd vast dat ik afwezig zou zijn en dat mijn assistent deze wedstrijd over nam”, was de uitleg van Kadioglu. Daar wist men bij de club echter niets van.

Toch mocht Kadioglu in eerste instantie de laatste twee wedstrijden van het seizoen afmaken als trainer, maar dinsdag werd besloten dat club en trainer toch per direct uit elkaar gaan. ,,Erdinç kon maar één speler vinden die het seizoen af wilde maken. Dat is natuurlijk niet te doen. We hebben daarom besloten om er meteen mee te stoppen. Danny Suitela maakt het seizoen als trainer af”, legt bestuurslid Marco Rijnders uit.

Suitela was sowieso al gestrikt voor volgend seizoen, maar stapt nu dus eerder in. ,,We hebben nog twee wedstrijden te spelen. Danny heeft niets te verliezen en volgend seizoen staat er toch een zo goed als nieuwe selectie. Nog twee potjes en dan zit het er op. Dat is misschien maar beter ook. Drinken we een biertje met z’n allen en beginnen we na de zomer aan een nieuwe start”, kijkt Rijnders positief vooruit. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal