Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Kay van Kuilenburg weer trefzeker voor ONA’53

VALLEI - Koploper ONA’53 heeft tegen EMM Randwijk gedaan wat er van de ploeg werd verwacht, een zege boeken. Na een 1-0 ruststand werd het uiteindelijk 4-0 op Van Ketwich Verschuur. 

Na treffers van Bjorn van den Brink en Ewoud Bakker scoorde Kay van Kuilenburg in de tweede helft de andere treffers voor de koploper van de vierde klasse B. Van Kuilenburg was vorige week bij GVC ook al verantwoordelijk voor de openingstreffer in het met 0-2 gewonnen duel op Sportpark De Bongerd.

Gehavend WAVV onderuit bij Elistha

WAVV heeft de 5-1 zege van vorige week tegen Dodewaard geen passend vervolg kunnen geven in het uitduel bij Elistha. In het Gelderse Elst verloor de ploeg van trainer Moslin Adnane met 3-0. ,,Een geflatteerde uitslag tegen weliswaar een leuke ploeg. Het gemis van vijf basisspelers is geen excuus maar het speelde wel mee om het verschil te kunnen maken”, vond Adnane. 

De ervaren Alain Rothuis en Glenn Gerritsen waren niet fit, net als Joachim Loggers. Adnane miste ook Max Pouw en Sven Haalboom. ,,Na een half uur moesten er al twee spelers gewisseld worden en bracht ik noodgedwongen Glenn Gerritsen in. Na de 1-0 werd een treffer van Davey Jansen afgekeurd. In het laatste kwartier liep Elistha pas uit naar de 3-0. Wij hebben te weinig veerkracht getoond.”

GVC scoort niet bij Kesteren

Op bezoek bij Kesteren is het Wageningse GVC tegen een nederlaag aangelopen. De ploeg van trainer Riza Bican kwam net als vorige week tegen ONA’53 niet tot scoren. Kesteren had aan één treffer voldoende voor de 1-0 overwinning. GVC blijft op de zevende plaats staan in de vierde klasse B.

Amateurvoetbal