Jonathan Richard (rechts) en Jordi Bitter zijn met GVVV aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jonathan Richard (rechts) en Jordi Bitter zijn met GVVV aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. © Pro Shots / Stefan Koops

Kersvers Aruba-international voelt zich snel thuis bij GVVV: ‘Minder haantjesgedrag dan in Amsterdam’

VEENENDAAL - GVVV is met negen nieuwelingen aan het seizoen begonnen. Met Jonathan Richard (30) heeft de Veenendaalse tweededivisionist nu ook een kersvers international van Aruba in huis. ,,De WK-kwalificatiewedstrijden waren mooie ervaringen.”

0 reacties

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Amateurvoetbal