Volledig scherm
Kevin van Woerkom scoorde al zeven keer in de eerste klasse voor WAVV. © Herman Stöver

Kevin van Woerkom op schot bij stuntploeg WAVV

WAGENINGEN - In de eerste klasse beleeft  WAVV een droomstart. Kevin van Woerkom geniet met volle teugen en scoort erop los.

Het is een jaar van uitersten voor Van Woerkom. Afgelopen seizoen miste hij de ontknoping na het inscheuren van zijn kruisbanden. Na de promotie van WAVV naar de eerste klasse schiet hij met scherp voor de ploeg van trainer Ronald Lieftink.

,,Zeven goals voor een rechtsbuiten en een aantal assists is niet slecht’', merkt de 23-jarige Van Woerkom op. ,,De laatste twee thuiswedstrijden scoorden we twaalf keer. Niek van Ginkel heeft er al acht in liggen. We hebben veel jongens die kunnen scoren. Wel is het in deze klasse zo dat wanneer je twee kansen weg geeft er sneller eentje in gaat dan in de tweede klasse.’'

Ongeslagen

De 6-3 winst op TVC’28 van ruim twee weken geleden werd gevolgd door 0-3 winst bij Rigtersbleek en zondag werd Stevo met 6-1 aan de kant geschoven. WAVV is na zes duels ongeslagen en staat tweede op één punt van Longa’30. ,,Wij hebben een goede selectie en kunnen bovenin meedraaien. Op de club dachten ze vooraf dat wij voor handhaving gingen, maar je moet een mooier doel hebben’', oordeelt Van Woerkom.

Quote

We hebben veel jongens die kunnen scoren

Kevin van Woerkom

,,Wij moeten om de prijzen meedoen. Dat moeten we niet onder stoelen op banken schuiven. Wij kunnen van iedereen winnen, maar waken ervoor niet te makkelijk over wedstrijden te denken. Er komt zeker ee ndag dat het tegenzit. Ook dat hoort er bij. Nu is het iedere week feest en is het gezellig.’'

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal