Volledig scherm
Archieffoto: ANP

Klasse 4H: Veenendaal verliest, Candia'66 en Musketiers gelijk

Veenendaal in eigen huis onderuit
Voor eigen publiek heeft Veenendaal in 4H een ruime 1-4 nederlaag geleden tegen DVSA. De thuisploeg kwam binnen een kwartier op een 1-0 voorsprong door Jordy van Olderen, maar door een foutje achterin bracht Leon van Leeuwen de Amerongers weer snel langszij. Tim Willemsen zorgde nog voor rust voor de 1-3 met twee treffers. Na rust maakte Thijs Klopper de nummer vier.

Candia’66 beloont goede wedstrijd
Na een prima wedstrijd stuurde Candia’66 het bezoekende Wageningen met een 4-1 nederlaag weer huiswaarts. Voor de Rhenenaren scoorden Raymon van Noort, Lars Nieboer (2) en Dion Korf. Nando Bekkers bracht de enige treffer van Wageningen op zijn naam. Door de zege blijft candia’66 aan kop van de ranglijst van de vierde klasse H.

Musketiers en VVA Achterberg delen de punten
Met een 1-1 eindstand eindigden in de vierde klasse H Musketiers en VVA Achterberg hun onderlinge duel op het gemeentelijk Sportpark in Elst. In de eerste helft was Musketiers de bovenliggende partij. Maar het bleef slechts bij één treffer van Mark Roks. Na de hervatting waren de gasten uit Achterberg de betere partij. Na een handsbal van Jordi van laar kon Rodny Veenhof de gelijkmaker binnen schieten.

Lees het uitgebreide verslag maandag in de Vallei-editie van De Gelderlander

Amateurvoetbal