ONA’53-trainer Mart Gerrist. Hij nam het stokje over van de vertrokken Marcel Nijhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
ONA’53-trainer Mart Gerrist. Hij nam het stokje over van de vertrokken Marcel Nijhuis. © Herman Stöver

Koerswijziging voor aanstaand kampioen ONA’53

WAGENINGEN - ONA’53-trainer Mart Gerrist nam vorige maand de taken over van Marcel Nijhuis. Hij kijkt vooruit naar een eventueel kampioenschap in de vierde klasse.

Begin februari stond trainer Mart Gerrist - die daarvoor nog assistent-trainer van Nijhuis was - prompt als hoofdtrainer voor de spelersgroep van ONA’53. De donderdag er voor stapte Nijhuis op nadat de club had aangegeven niet met hem verder te willen na het lopende seizoen.

,,Ik moest er snel instappen, twee dagen later was de wedstrijd bij Kesteren”, blikt de 66-jarige Gerrist terug. Een klus om als interim aan de slag te gaan nam hij vaker voor zijn rekening, maar nu voelde het vreemd. ,,De situatie zelf, daar was ik niet blij mee. We hadden net de eerste periodetitel gewonnen dus daar reken je niet op.”

Twijfels

Toch twijfelde hij niet of hij ook een stap terug moest doen. ,,Nee, dat niet. Ik ben wel direct naar Marcel Nijhuis gegaan en heb daar met hem over gesproken. Wel had ik liever gezien dat hij het seizoen had afgemaakt.”

Quote

De sfeer is wel anders, maar dat heeft vooral met mij zelf te maken

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal