Ludo Oosting zoekt de weg omhoog met SKV, te beginnen zaterdag tegen koploper Stroe.
Volledig scherm
Ludo Oosting zoekt de weg omhoog met SKV, te beginnen zaterdag tegen koploper Stroe. © SKV Wageningen

Ludo Oosting: ‘Het gaat vanzelf wel weer lopen bij SKV’

WAGENINGEN - De competitiestart van SKV valt behoorlijk tegen. De Wageningse derdeklasser won nog niet en scoorde in drie wedstrijden pas één keer.

De selectie van de nieuwe trainer Marcel van der Hoop bleef in de zomer grotendeels intact. Aanvaller Ludo Oosting staat wel op een andere plek. Bart Silvius  is vanwege een blessure nog niet inzetbaar. 

,,In grote lijnen staat het nog hetzelfde, maar het is wennen”, vertelt Oosting. ,,Bart is een beter aanspeelpunt. Ik ben gewend om vanuit de tweede lijn de diepte in te duiken. Ik werk en sleur me graag door de wedstrijd heen.”

Oosting ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet, met de thuiswedstrijd tegen koploper Stroe in het verschiet. ,,Wij speelden de eerste weken tegen stugge ploegen. Zwart Wit’63 (0-0) was vorige week misschien wel de sterkste van die drie ploegen. Als collectief waren we niet goed genoeg. Wij creëerden te weinig kansen. Zaterdag tegen Stroe moet het beter.”

Scoren

Scoren wil bij SKV nog niet echt lukken in de beginfase van de competitie. De derdeklasser speelde twee keer doelpuntloos gelijk en verloor met 3-1 van AGOVV.  Het resulteert in een voorlopig negende plek in de derde klasse B.

Oosting: ,,Ik heb nog niet gescoord en ook als ploeg komen we nog niet goed op gang. Maar ik ben ervan overtuigd dat het vanzelf weer gaat lopen. “

Stroe, afgelopen seizoen kampioen in de vierde klasse, beleeft juist een sterke start. Met zeges op Zwart Wit’63 (2-3), Zeewolde (3-1) en afgelopen week  tegen Blauw Geel’55 (2-1) heeft de nieuwkomer nog altijd een honderd procent score.  

Als het aan Ludo Oosting ligt, is dat na zaterdag anders.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal