Volledig scherm
DOVO-trainer Gert Kruys hoopt na monsterzege bij SJC op een passend vervolg tegen ODIN'59. © Herman Stöver

ODIN'59 op Panhuis vaak lastige horde voor DOVO

VEENENDAAL De tweede thuiswedstrijd van DOVO brengt zaterdag een oude bekende naar Veenendaal. ODIN'59 won bij haar laatste twee bezoeken op Panhuis. DOVO deed op haar beurt hetzelfde in Heemskerk.

Na de monsterzege van vorige week in Noordwijk tegen SJC (1-8) wordt er van de thuisploeg wel iets verwacht. 

,,ODIN is een lastige stugge ploeg, dat weten we’’, zegt DOVO-trainer Gert Kruys. ,,Ze halen veel punten in uitwedstrijden. Met name voorin zijn ze gevaarlijk.

Hij beschikt over een fitte selectie, inclusief de laatste aanwinst Nassir Maachi. De ex-prof werd deze week vrijgegeven door de bond.

Fit

,,Nassir is fit en heeft er zin in. We hebben extra met hem getraind. Het geeft ons meer mogelijkheden. Belangrijk is dat we het niveau van vorige week vasthouden. Die wisselvalligheid moet eruit.’’

Waarschijnlijk begint Maachi op de bank, maar daarover heeft Kruys nog geen beslissing genomen. ,,Hij is er zeker bij en zal wel in actie komen.’’

DOVO-ODIN’59 (zaterdag, 14.30 uur, Panhuis, Veenendaal). DOVO, geblesseerd: Gökhan Yasar (knie).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal