Volledig scherm
PREMIUM
Jeremy de Graaf met zijn opa en oma. © BSR Agency

Opa Henk en oma Riet, supporters van het allereerste uur bij GVVV

VEENENDAAL - De Rotterdamse grootouders van Jeremy de Graaf (29) reizen al jaren land door om verrichtingen van hun kleinzoon, spits bij GVVV, op voetbalveld te volgen.

Quote

Mijn vrouw laat zich nogal gelden tijdens de wedstrijd. Daarom is het beter voor ons om gescheiden de wedstrijd te volgen

Henk de Graaf, Opa van Jeremy de Graaf

Op zesjarige leeftijd zette Jeremy zijn eerste schreden op het voetbalveld bij EBOH (Eendracht Brengt Ons Hoger) in Dordrecht. Omdat zijn moeder moest werken, kwam zijn oma vanuit Rotterdam naar Dordrecht om de kleine voetballer naar de het trainingsveld te brengen.

,,Ik weet het nog goed”, vertelt oma Riet de Graaf (78). ,,Dan ging ik eerst met de bus, vervolgens met de metro, daarna met de trein naar Dordrecht en vervolgens weer met de bus. Daarna moest ik nog een stukje lopen om bij het huis van onze dochter te komen.”

,,Als Jeremy uit school kwam, ving ik hem op en bracht hem naar het voetbalveld. ’s Avonds pikte mijn man mij dan weer op en reden we met de auto terug naar Rotterdam. Ach, we deden het met plezier.”

,,Precies”, valt opa Henk (75) haar bij. ,,Wij pasten veel op. Onze dochter leerde en werkte in die tijd, daarom sprongen we bij. Als ouders doe je dat voor je kind en kleinkind, vind ik.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal