Volledig scherm
GVVV op archiefbeeld © Remko Kool

Opnieuw verlies GVVV bij Jong Sparta

ROTTERDAM - Ook in de vierde ontmoeting in de tweede divisie met Jong Sparta heeft GVVV puntenverlies geleden. Slechts één gelijkspel behaalden de Veenendalers tegen de Kasteelbewoners, de overige duels werden kansloos verloren.

Dat was ook zaterdag het geval. Het werd 4-0 voor Jong Sparta, dat al na drie minuten via een benutte strafschop door Halil Dervisoglu op 1-0 kwam. Zeven minuten later werd GVVV een strafschop onthouden en na een half uur schoot aanvoerder Roy Terschegget op de lat.

Dat waren de enige wapenfeiten van GVVV in de eerste helft, dat in blessuretijd ook nog de 2-0 om de oren kreeg. Opnieuw was Dervisoglu de doelpuntenmaker.

Na rust liep Jong Sparta gemakkelijk uit naar 4-0, door goals van Ilias Alhaft en Ayoub Boukhari. Daarna bleef GVVV de 5-0 bespaard omdat Jong Sparta een paar opgelegde kansen miste en doelman Johan Jansen goed ingreep.

Invaller Mohammed Aijach had de eretreffer voor GVVV kunnen maken, maar zijn kopbal werd van de doellijn gehaald. Al met al een trieste middag voor de equipe van trainer Niek Oosterlee, die de derde plek steeds verder uit zicht ziet verdwijnen.     

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal