Volledig scherm
Trainer Ronald Lieftink van Otterlo had tegen AGOVV weinig aan te merken op zijn ploeg. © Herman Stöver

Otterlo koploper na monsterzege op AGOVV: 11-1

OTTERLO - Dat Otterlo dit seizoen goed bezig is in derde klasse B (Oost) bevestigde het deze zaterdag tegen AGOVV. De ploeg van Ronald Lieftink boekte een monsteroverwinning (11-1) en daar was de trainer ‘superblij’ mee.

Lieftink loofde de manier waarop zijn ploeg ook bij een riante voorsprong bleef voetballen en op zoek ging naar meer doelpunten. Doordat koploper Stroe verloor van Veenendaal, neemt Otterlo dankzij een beter doelsaldo dan Terschuurse Boys de leiding in deze klasse.

Namens Otterlo scoorden Marco van Rooijen (3), Paul Speldenbrink (2), Evan Theunissen (2), Alvin Broekhuizen, Arnout Lagerweij en Dennis van de Bunt. De 2-0 was een eigen doelpunt van AGOVV. De ploeg uit Apeldoorn scoorde tegen bij 5-0 en incasseerde even daarna een rode kaart.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal