Volledig scherm
Duel tussen SC Westervoort en VVG © Theo Kock

Overzicht 4H: Dubbele cijfers voor Veenendaal

VEENENDAAL - Veenendaal heeft op sportpark De Groene Velden 2 met 10-2 gewonnen van het bezoekende Ede/Victoria. Halverwege was de stand al 4-1 voor de ploeg van Chris Minnebreuker. Aan veenendaalse kant was Tim Boogers de beste schutter. Met maar liefst zes treffers legde hij de basis voor de winst. Jeroen Veens, Gert Jan Snijders, Jordi van Olderen en Sander van de Laan maakten de tien vol.

Candia’66 wint uit bij Kesteren

Met een 2-3 overwinning heeft candia’66 zich goed hersteld van de verloren wedstrijd van een week geleden. Vooral de eerste helft speelden de Rhenaren een goede wedstrijd. Lars Nieboer opende de score. Na de gelijkmaker maakte Don Rodenburg er 1-2 van. Opnieuw kwam Kesteren langszij. Op aangeven van uitblinker Raymon van Noort nam Lars Nieboer de winnende voor zijn rekening.

Musketiers te sterk voor Uchta

In Elst heeft Musketiers met 4-3 gewonnen van het nog puntloze Uchta. De Elstenaren namen een 3-0 voorsprong, maar zagen de gasten na rust terugkomen tot 3-3. In de slotfase scoorde Bart de Bruin de winnende treffer. Geerten Siereveld schreef twee doelpunten achter zijn naam. Zijn broer Peter scoorde eenmaal.

VVA Achterberg deelt de punten met Lienden.

In Achterberg eindige de wedstrijden tussen VVA Achterberg en Lienden in een 2-2 puntendeling. Voor rust waren de gasten de betere ploeg. In het tweede deel zag trainer Jan-Jaap van der Poel zijn ploeg het initiatief overnemen. Peter pater scoorde de beide Achterbergse doelpunten.

DVSA heeft weinig moeite met Oranje Wit

In Amerongen eindigde de derby tussen DVSA en Oranje Wit in een 4-1 zege voor de thuisploeg. Elco van de Klift scoorde twee keer voor DVSA. Roy Meerwijk en Tim Willemsen namen ieder één treffer voor hun rekening.

Amateurvoetbal