Ruben Florijn, voetballer van Blauw Geel’55, die na een mislukt Amsterdams avontuur bij De Dijk aansluit bij de derdeklasser.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruben Florijn, voetballer van Blauw Geel’55, die na een mislukt Amsterdams avontuur bij De Dijk aansluit bij de derdeklasser. © Herman Stöver

Ruben Florijn: van derde divisie naar derde klasse

EDE - Ruben Florijn keerde afgelopen zomer terug na mislukt Amsterdams avontuur bij De Dijk. Ook bij Blauw Geel verloopt het nog niet soepel.

Voor Ruben Florijn is het allang geen verrassing dat hij regelmatig moet toekijken bij wedstrijden van zijn teamgenoten ,,Ik heb er echt de pest in, maar een regel in mijn leven is dat de eerste helft van het voetbalseizoen bestaat uit blessures. Na de winterstop ben ik blessurevrij. Dat is tot nu toe altijd het geval.”

Quote

Ik wil bij Blauw Geel het voortouw nemen. Belangrijk zijn voor het team.

Ruben Florijn, Blauw Geel’55-speler

Florijn maakte dit seizoen in maar vijf van de tien wedstrijden minuten. De Edenaar groeide op bij Blauw Geel’55, ging in de jeugd voor een hoger niveau naar DTS Ede, keerde bij de senioren terug op de Peppelensteeg en koos vorig jaar - bij toeval - voor een avontuur in Amsterdam.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal