Simon van  Zeelst (links), hier nog spelend voor JVC Cuijk, duelleert tegen FC Lienden.
Volledig scherm
Simon van Zeelst (links), hier nog spelend voor JVC Cuijk, duelleert tegen FC Lienden. © Raphael Drent

Simon van Zeelst: geen bijrol voor DOVO

VEENENDAAL - Na de inleidende beschietingen van vorige week, waarbij DOVO in de KNVB-bekerstrijd Quick Boys (3-0) elimineerde, is het zaterdag echt menens voor de ploeg van trainer Gert Kruys.

Voor de Veenendalers begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Hoek. De derde divisie lijkt sterker dan ooit. 

Nieuwkomer Simon van Zeelst kijkt uit naar de start. ,,De concurrentie is groot. Maar ik ben niet naar DOVO gekomen om onderin te spelen. Ik verwacht echt iets van dit seizoen.’’

De keuze voor DOVO was de inwoner van het Brabantse Hedel een keuze voor het zaterdagvoetbal. Bij JVC Cuijk speelde hij drie jaar op zondag. 

Zondag

,,Dat is voorbij’’, legt hij uit. ,,Ik had het naar mijn zin in Cuijk, maar hikte aan tegen trainen op vrijdag en spelen op zondag. Nu heb ik nog iets aan het weekend als we op zaterdag spelen.’’

DOVO heeft een complete selectie. Uitgezonderd de zwaar geblesseerde Gökhan Yasar, die gisteren is geopereerd aan zijn knie, is iedereen fit.

DOVO-HSV Hoek (14.30 uur, Panhuis, Veenendaal).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal