Volledig scherm
De wedstrijd SVB - Be Quick © Roberto Cancian

SKV wint in schimmig duel van de kampioen

WAGENINGEN - Op de Zoom heeft SKV met 4-1 gewonnen van koploper Be Quick Zutphen. Het duel, waar voor beide ploegen veel op het spel stond, ontaardde in de tweede helft in een ordinaire vechtpartij. Nadat Be Quick Zutphen via Shabani Rajabu terug kwam tot 3-1, liep een aantal spelers van de bezoekers SKV doelman Dennis van de Berg ondersteboven die de bal uit het net had gehaald. 

Wat volgde waren opstootjes en rode kaarten voor Ralph Brugman (SKV) en Huseyin Cengiz (Be Quick Z) maar ook ‘supporters’ die op het veld kwamen en zich er mee bemoeide. Na een afkoelingsperiode van een kwartier hervatte scheidsrechter Johan Compagner het duel en zorgde Bart Silvius nog voor de 4-1. Voor het tumult had SKV al ruim afstand genomen via treffers van Tijmen Remijnse en Bart Silvius voor rust en Jermain Lamers na de thee. Na afloop hoorde Be Quick Zutphen dat het alsnog kampioen was na het gelijke spel van Dieren. ,,Een terechte overwinning voor ons. Een compliment aan onze staf dat we rustig bleven bij het incident. Mooi dat we blijven mee doen om een nacompetitieticket”, zei SKV trainer Kevin van Veen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal