Volledig scherm
Nick Stienstra in het duel tegen Go Ahead Kampen. © Sven Menschel

Stienstra komt met de schrik vrij

BENNEKOM - Aanwezigen bij het duel tussen Bennekom en Go Ahead Kampen hielden een kwartier voor tijd hun hart vast. Bij een flinke aanvaring tussen doelman Tim Noordman (Go Ahead Kampen) en Nick Stienstra bleef Stienstra roerloos liggen. De schrik zat er in. Zeker toen er een ambulance opgetrommeld moest worden.

De onfortuinlijke middenvelder van Bennekom hoefde niet naar het ziekenhuis. Enkele dagen later was Stienstra goed aanspreekbaar. ,,Het gaat wel weer”, reageerde hij. ,,Geen hoofdpijn of misselijkheid of iets dergelijks. Ik heb nog last van mijn linkerbeen, linkerknie en rechterknie. Het was een behoorlijke knap.’’

,,Ik heb me laten vertellen dat de klap vanaf de tribune te horen was. Ik weet dat er een voorzet kwam. Ik wilde de bal inkoppen. Vanaf dat moment was ik het een beetje kwijt, tot het moment dat ik in de kleedkamer weer enigszins bij kennis was.’’

Doelman Noordman leek ongeschonden uit de aanvaring te zijn gekomen, maar viel later toch uit met een ribblessure. Bennekom was, ook door de 0-3 tussenstand, al een beetje van slag. Door de botsing viel er een klamme deken over het sportpark. Er was sprake van dat Stienstra last had van uitvalsverschijnselen. De ambulancebroeders besloten hem niet mee te nemen. De middenvelder mocht in huiselijke omgeving op krachten komen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal