Volledig scherm
SVP degradeert na een nederlaag tegen Barneveld. © Herman Stöver

SVP degradeert naar vierde klasse na nederlaag tegen Barneveld

VEENENDAAL - Na twee seizoenen in de derde klasse moet SVP na de zomerstop weer een treetje lager beginnen. Op het veld van buurman Veenendaal, op het eigen veld was een groot toernooi bezig, verloor de ploeg van Ronald de Roos met 0-2 van de eveneens derdeklasser Barneveld. 

,,Ik vind het wel heel erg triest, vooral na zo’n seizoen vol met pech en blessures’’, aldus De Roos. ,,Na vorige week dacht ik dat we echt een kans zouden hebben, maar Barneveld speelde beter dan ik had verwacht. Ze hebben verdiend gewonnen.” 

Toch maakte SVP het zichzelf lastig. In de achtste minuut schoot Ron Juffer een strafschop over het doel van Rinse Verweij. Barneveld raakte de lat en even later kwam ook Aron de Kaste niet verder dan het aluminium. De Kaste kreeg overigens net voor en na de rust nog twee vrije kansen, maar stuitte op Verweij. Toen invaller Elmeris Avdic doelman Dennis Diepeveen verraste met een afstandsschot was het klaar voor de Panters. Avdic gaf daarna nog het laatste duwtje aan de Veenendalers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal