Volledig scherm
Joop de Bruin scoorde één keer voor De Merino's. © Herman Stöver

Topscorers: productief weekeinde voor top-vijf

EDE - De topscorers van de Vallei beleefden een productieve speelronde. De voltallige top-vijf kwam het voorbije weekeinde tot scoren.

Anass el Hassnaoui nam voor koploper Fortissimo tegen Gorssel beide treffers voor zijn rekening. Alleen Romin Ahmadi deed het nog beter, hij scoorde drie keer bij de nederlaag van Blauw Geel’55 tegen AGOVV: 3-5.

Topscorers:

Anass El Hassnaoui (Fortissimo) +2 19
Aron de Koning ( De Merino’s) +1 11
Romin Ahmadi (Blauw Geel’55) +3 10
Raymon van Noort ( Candia’66) +2 10
Aron Veldhuizen (De Merino’s) +2 10
Rick Degenaar (Lunteren) 10
Mike Molenaar ( VVA Achterberg) 10
Davey Jansen (WAVV, za) +2 10
 Harif Charadi (Oranje Wit) +2 9
Jos van Roekel (SDS’55) +1 9
 Bart Silvius (SKV) 9
Tijmen Bos (Candia’66) 8
Joop de Bruin (De Merino’s) +1 8
Dion Kroesbergen (DVSA) +1 8
Elmeris Avdic (FC Jeugd ) +1 8
Björn van den Brink ( ONA’53) 8
Marco van Rooyen (Otterlo) +1 8 Wesley Mortier (WAVV, zo) 8
 

  1. DTS Ede start nieuwe jaar met knappe zege

    DTS Ede start nieuwe jaar met knappe zege

    EDE - In de eerste klasse D is DTS Ede met een fraaie zege begonnen aan het tweede deel van de competitie. De Edenaren klopten koploper SVZW met 2-1. DTS Ede moest ook wel winnen om nog een rol van betekenis te kunnen spelen. Trainer Jeroen Spies had weer de beschikking over een zo goed als fitte selectie. Ook Jamal Ouassif was weer van de partij. De bezoekers uit Wierden hadden in de openingsfase het beste van het spel. De makkelijk voetballende ploeg uit Overijssel dwong echter weinig kansen af.
  2. De Merino’s steelt punt van Renswoude

    De Merino’s steelt punt van Renswoude

    VEENENDAAL - Na de heroïsche overwinning die De Merino’s vorige behaalde op het veld van Batavia’90 was het zeven dagen later totaal anders. Tegen een sterk gegroepeerd spelend Renswoude werd op de valreep een punt behaald. Aron Veldhuizen schoot drie minuten voor tijd de bal achter Jelmer Nijburg. Het was de eerste bal die door De Merino’s tussen de palen werd gewerkt. Veldhuizen kreeg vijf minuten later zelfs nog de kans op de winnende treffer, maar zag de vrijstaande Vincent van de Weerdhof over het hoofd. Nijburg was nu wel de winnaar. Dat de ploeg van Jan Gaasbeek toen nog in de wedstrijd zat was een wonder. In de eerste helft al kregen Arjan Verhey en Niels Romeijn flinke kansen.

Amateurvoetbal