Volledig scherm
GVVV'er Rodny Hofman in duel met Excelsior-speler Daan Blij. © Pro Shots

Valse start voor GVVV tegen Excelsior Maassluis

MAASSLUIS - GVVV is de competitie slecht begonnen. De Veenendaalse tweededivisionist verloor met 1-0 van Excelsior Maassluis en op de nederlaag viel helemaal niets af te dingen.

Trainer Niek Oosterlee van GVVV kookte na afloop van woede over de wijze waarop zijn ploeg gespeeld had. „We hebben zelf geen enkele kans afgedwongen, alleen door een paar gelukjes kregen we mogelijkheden om te scoren. Maar ook daar maakte we geen gebruik van.”

Tien minuten voor rust kreeg GVVV de rekening gepresenteerd voor de totale off-day. Na de eerste goede aanval van GVVV was Excelsior in de tegenstoot dodelijk. Eerst belandde de bal nog op de paal, maar direct daarna mocht Sekou Sylla door de Veenendaalse verdediging slalommen en had vervolgens geen moeite om doelman Johan Jansen te passeren: 1-0.

Na rust was GVVV minder passief, maar niets lukte bij Oosterlees pupillen. Ook de ingevallen Martin van Eck, Simon Brouwer en Danny de Leeuw waren niet in staat om het tij te keren. Sterker, Excelsior kreeg een hand vol kansen om de score op te voeren, maar miste ze alle.

Na de uitschakeling in de beker van afgelopen dinsdag tegen TEC (0-3) was dit de tweede zeperd in één week. „Een desastreuze week”, concludeerde Oosterlee. „Komende zaterdag tegen Jong Sparta moet het echt anders.”

Opstelling GVVV: Jansen; Hofman, Van der Voort, Hulsbos (74. Brouwer), Adnane; Terschegget, Den Hartog (35. De Leeuw), De Jong; Grot (61. Van Eck), Mulder, De Graaf.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal