Volledig scherm
Ede/Victoria-trainer Danny Suitela won met zijn ploeg voor de tweede keer op rij. © Herman Stöver

Van de Kamp schiet Ede/Victoria naar zege op Harskamp

HARSKAMP - Ede/Victoria heeft voor de tweede maal op rij gewonnen. In Harskamp boekte de ploeg van trainer Danny Suitela een 0-2 overwinning. Beide doelpunten werden gemaakt door aanvoerder Geoffrey van de Kamp, die nu op zeven competitiedoelpunten staat.

Ede/Victoria was eigenlijk negentig minuten lang heer en meester op bezoek bij de hekkensluiter. Ondanks het overwicht lukte het de Edenaren nog niet te scoren in de eerste helft. Daar kwam twaalf minuten na hervatting verandering in. Uit een vrije trap kopte Van de Kamp de bal tegen de touwen: 0-1. 

Vijf minuten voor tijd besliste Van de Kamp de regioderby in Edes voordeel: 0-2. Door de overwinning stijgt Ede/Victoria op de ranglijst van de vierde klasse C. Harskamp blijft met drie punten onderaan staan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal