Archiefbeeld: DOVO - VVOG
Volledig scherm
Archiefbeeld: DOVO - VVOG © Herman Stöver

Verlies voor DOVO in Almere

ALMERE - Na het laatste fluitsignaal van de uitwedstrijd bij Jong Almere City FC stond DOVO met lege handen. De ploeg van trainer Gert Kruys kwam gehavend aan de aftrap met een vijftal blessures en verloor uiteindelijk met 4-2. 

Na de eerste helft stond een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg op het scorebord. Na een fraaie combinatie maakte Jasper Waalkens er in de 62ste minuut 2-1 van. Invaller Lars Middelwijk was net in het veld toen hij in de 83ste minuut de stand op 2-2 kon brengen. Twee minuten later werd het 3-2 en uit een strafschop scoorde Nick Venema, gehuurd van FC Utrecht, met zijn tweede treffer de eindstand op 4-2. 

,,In de eerste helft hadden we het lastig tegen een ploeg met veel goede voetballers. Een goed half uur bracht ons de gelijke stand. Zuur dat dan heel snel de 3-2 valt’’, kijkt Kruys terug. Zaterdag gaat DOVO op bezoek bij DVS’33 in Ermelo.

DOVO: Van der Sman; Biya, Balk (84. Van Walsem), Zeeman, Marbouh; Den Haag, Bakkenes, Van Zeelst, Waalkens; Huisman (32. Van Hasselt; 79. Middelwijk), Arends.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal