Volledig scherm
PREMIUM
Marcel van der Hoop, nu nog trainer van SKV. © Herman Stöver

Vertrekkend SKV-trainer Van der Hoop: ‘Niet iedereen was blij met mijn beslissing’

EDE/WAGENINGEN - Na de zomer maakt Marcel van der Hoop de overstap van SKV naar Blauw Geel. De club die hij straks naar een hoger plan wil tillen, moet zaterdag in onderling duel worden verslagen.

In de zomer wil trainer Marcel van der Hoop door de voordeur vertrekken bij SKV. Niet iedereen bij de Wageningse derdeklasser was blij toen de trainer uit Ede kenbaar maakte dat hij na één seizoen alweer kiest voor Blauw Geel’55.

,,Normaal blijf ik langer bij een club, dat is ook terug te zien op mijn cv, maar soms spelen er bepaalde sentimenten mee. Ik ben al veertig jaar lid van Blauw Geel’55. Wanneer de club mij dan vraagt, is dat een lastige afweging. Het leven bestaat uit keuzes maken, achteraf weet je pas waar je goed aan doet”, merkt de 49-jarige Van der Hoop op.

Quote

Ik heb in december open kaart gespeeld en wil hier straks wel door de voordeur vertrekken

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal