Volledig scherm
Archieffoto Kevin Sissing © Pro Shots / Erwin Spek

Vijfde zege voor Bennekom

BENNEKOM - Bennekom boekte thuis tegen SVZW de vijfde competitiezege. Bovendien bleef de eersteklasser voor de zesde keer op rij ongeslagen en stijgt in de eerste klasse D naar de vierde plek.

SVZW, getraind door voormalig Bennekom- en GVVV- trainer Erik Assink, kwam terug van een 2-0 achterstand. Maar het moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven: 4-2.

Bennekom speelde voor rust uitstekend en had voor rust een ogenschijnlijk geruststellende voorsprong te pakken. Jeffrey Rutgers opende de score. Uit een vlot lopende aanval verdubbelde Derek de Bruijn de marge. In de tweede helft werd het toch nog een wedstrijd. Een van richting veranderd schot van Dewi Petrik verdween achter doelman Christiaan de Haan. Halverwege de tweede helft kwam SVZW, eveneens gedegradeerd uit de hoofdklasse, zelfs op 2-2 via Maarten Jansen. Bennekom zette een tandje bij. Nadat Kevin Sissing al een grote kans had gemist, schoot hij een kwartier voor tijd wel binnen. Twee minuten voor tijd tekende de topscorer ook voor de 4-2.

Amateurvoetbal