Voormalig VRC-trainer Pieter de Jongh (rechts) in 2020 na de winst van de Castle Challenge Cup met zijn club FC Platinum.
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalig VRC-trainer Pieter de Jongh (rechts) in 2020 na de winst van de Castle Challenge Cup met zijn club FC Platinum. © Privéfoto

‘Viralcoach’ Pieter de Jongh liep bij VRC al op lakschoenen en in dure pakken rond

videoVEENENDAAL - Pieter de Jongh (50) is even ‘hot’ in voetballand. Zijn spraakmakende interview in steenkolenengels als coach van het Zimbabwaanse FC Platinum is viraal gegaan. Bij het Veenendaalse VRC, de club waar ‘The Champ’ op zijn 26ste debuteerde als hoofdtrainer, kijken ze er niet vreemd van op.

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Amateurvoetbal