Volledig scherm
Mark van Wijk op archiefbeeld. De trainer van Wageningen verloor met zijn ploeg in eigen huis met 1-3 van Ede/Victoria, zijn oude ploeg. © DG

Wageningen in slotfase onderuit tegen Ede/Victoria

WAGENINGEN - Op Sportpark de Zoom eindigde de streekderby in de vierde klasse B tussen Wageningen en Ede/Victoria in een 1-3 overwinning voor de bezoekers. 

,,Wij begonnen goed aan de wedstrijd en krijgen in de eerste helft eerste twee kansen met onder meer een bal van Patrick Kneepkens die net naast gaat. Daarna is er een fase dat Ede/Victoria beter is en Roy Rijsemus twee keer goed moet ingrijpen. De 0-0 ruststand was naar verhouding”, gaf Wageningen trainer Mark van Wijk aan. 

De bezoekers uit Ede begonnen goed aan de tweede helft wat resulteerde in de verdiende voorsprong via Sabahudin Becic in de 55e minuut. Tien minuten later zorgde Sonny Navest voor het nieuwe evenwicht in de wedstrijd: 1-1. 

,,Na die treffer zijn wij beter zonder erg gevaarlijk te worden. Je denkt dat je het duel in de knip hebt, maar wij schakelen niet om bij de 1-2 van hen in de 88e minuut.” Twee minuten later was het 1-3 en het duel beslist.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal