Volledig scherm
Archieffoto: WAVV-NEC. © Herman Stöver

WAVV houdt slechts punt over aan duel tegen BWO

WAGENINGEN - De opdracht voor WAVV was duidelijk. Twee keer winnen in het Paasweekeinde in de strijd om lijfsbehoud in de eerste klasse E. 

De 1-1 zaterdag op eigen veld tegen BWO zorgde dan ook voor teleurstelling bij de Wageningse formatie. ,,Het is zoals het is”, baalde Youssef Atibi. ,,Wij hadden vandaag afstand kunnen nemen en hebben in de tweede helft ook risico’s genomen maar dan moet het maandag tegen Tubantia maar gebeuren.” WAVV kwam kort voor rust, na een matte eerste helft, op een 0-1 achterstand.

In de tweede helft ging het tempo omhoog en hapte BWO naar adem. Na de 1-1 van invaller Ruben Rip perste WAVV er een slotoffensief uit. Kevin van Woerkom was in de slotfase dicht bij de winnende treffer. Zijn inzet werd echter knap gered door de doelman van BWO.

Maandag tweede Paasdag treft WAVV op eigen veld Tubantia. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jeugdig ONA’53 verliest bij Veluwezoom

    Jeugdig ONA’53 verliest bij Veluwezoom

    VELP - Op bezoek bij Veluwezoom heeft het Wageningse ONA’53 een 3-2 nederlaag geleden. Trainer Marcel Nijhuis, die junior Stan van Geffen centraal op het middenveld liet starten, zag zijn ploeg via Nino van Viegen op een 0-1 voorsprong komen. Na de 1-1 kort voor rust was het Remco Derks die in het tweede bedrijf voor de hernieuwde voorsprong zorgde. Veluwezoom, dat nog niet veilig is, kwam weer langszij om in de slotfase ook nog de winst te pakken.

Amateurvoetbal