Volledig scherm
Marco van Rooijen (rechts) scoorde beide Wageningse doelpunten. © Herman Stöver

WAVV moet genoegen nemen met punt

WAGENINGEN - Op het eigen Van Ketwich Verschuur is WAVV niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel tegen Concordia Wehl. Voor de Wageningse formatie stond er, na het winnen van de tweede periodetitel afgelopen donderdag, niet veel meer op het spel dan de eer en de ploeg heel houden richting de nacompetitie. 

Halverwege stond de tweedeklasser met 1-0 voor door een treffer van Marco van Rooijen en leek er niets aan de hand voor de formatie van trainer Ronald Lieftink. De 1-1, na ruim een uur spelen, werd binnen no time weer in een 2-1 voorsprong omgezet via wederom Van Rooijen. 

Toch lukte het de Wageningers niet de voorsprong over de streep te trekken. In de slotfase kwamen de bezoekers alsnog langszij, 2-2. WAVV rest nog wedstrijden tegen Germania (uit) en Voorwaarts Twello (thuis) voordat het de nacompetitie in gaat met als inzet een plek in de eerste klasse.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal