Volledig scherm
Feest bij de spelers, begeleiders en supporters van WAVV na het behalen van promotie. © Fons Sluiter

WAVV na slijtageslag naar eerste klasse

BEMMEL - WAVV heeft het huzarenstukje geflikt. Na drie gewonnen uitwedstrijden in de nacompetitie promoveren de Wageningers naar de eerste klasse.

Na SDC'12 en MVV'29, allebei uit Twente, klaarde ploeg van trainer Ronald Lieftink de klus zondag op het bomvolle sportpark Ressen in Bemmel.

SC Bemmel, strijdend tegen degradatie uit de eerste klasse. ging na een slijtageslag in de verlenging door de knieën. De winnende treffer van de Wageningse Arbeiders Voetbalvereniging  werd gemaakt door Dave Magee, die zijn laatste wedstrijd speelde.

Mike Jansen

WAVV was in de tweede helft op voorsprong gekomen dankzij een treffer van Mike Jansen, die zeven dagen eerder tegen MVV'29 al de winnende scoorde. Bemmel kwam vlak voor tijd op gelijke hoogte: 1-1.

De Wageningers toonden zich zoals al eerder in het toetje om promotie veerkrachtig en sloegen in de tweede helft van de verlenging wederom toe, dit keer werd die voordelige marge met succes verdedigd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal