Volledig scherm
WAVV op archiefbeeld. De tweedeklasser verkleinde het verschil koploper MASV tot twee punten. © Herman Stöver

WAVV nadert koploper MASV tot op twee punten

NIJMEGEN - Op bezoek bij nummer laatst Quick 1888 heeft tweedeklasser WAVV een 2-4 zege geboekt. Doordat koploper MASV gelijk speelde bij VIOD is de achterstand van nummer twee WAVV nog slechts twee punten. 

,,De eerste helft kregen wij weinig grip op hun middenveld. Na de 0-1 van Kevin van Woerkom kregen wij wel mogelijkheden op meer”, zei trainer Dik Peters van Ton. De mogelijkheden werden niet benut, de ploeg uit Nijmegen kwam zelfs langszij. Jonathan Slootmans kopte WAVV kort voor rust toch weer op voorsprong. Na de 1-3 van opnieuw Van Woerkom leek het duel beslist. 

,,Het was wachten op meer treffers maar de mogelijkheden gingen er niet in.” Quick 1888 kwam met nog twintig minuten terug tot 2-3. Een aanvallende wissel loonde voor WAVV. Yassir Raghi gaf de assist op Melvin van Osenbruggen die voor 2-4 zorgde.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal