Volledig scherm
Archieffoto: WAVV Mike Jansen (L) schiet op het doel, Mike Molenaar kijkt toe. © Ron Jonker

WAVV simpel naar volgende bekerronde

Eersteklasser WAVV heeft door met 1-5 te winnen bij vijfde klasser v.v. Angerlo Vooruit de volgende ronde van het bekertoernooi gehaald. De Wageningers hadden aan één helft genoeg om het verschil te maken in Angeren. 

Halverwege leidde de ploeg van trainer Ronald Lieftink al met 0-4. Niek van Ginkel opende al snel de score en halverwege de eerste helft verdubbelde Mike Molenaar de score. Twee treffers van Mike Jansen zorgde voor de ruime marge bij rust.

 Na de 1-4 van v.v. Angerlo Vooruit in de tweede helft, zorgde Marvin van den Born voor de uiteindelijke 1-5. ,,Wij hebben ons ding gedaan en zijn door. De eerste helft speelden we te gehaast maar wanneer doe je het goed tegen zo’n ploeg”, zei Lieftink direct na afloop. ,,Zij zijn in de eerste helft één keer voor het doel geweest bij Jari van de Peppel. Het is prima zo, we zijn door.”

Quote

Het is prima zo, we zijn door.

Trainer Ronald Lieftink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal