WAVV (in rood-groen) op archiefbeeld
Volledig scherm
WAVV (in rood-groen) op archiefbeeld © BSR Agency

WAVV vergeet overwinning over de streep te trekken

WAGENINGEN - In de tweede klasse I heeft het Wageningse WAVV zich tevreden moeten stellen met een punt na de wedstrijd tegen Union. 

Na een 2-1 ruststand werd het 2-2 op van Ketwich Verschuur. ,,In de eerste helft, waarin wij goed voetbal speelden, hadden wij het al af moeten maken”, vond WAVV trainer Dik Peters van Ton. 

Hij zag zijn ploeg via Kevin van Woerkom, die na dit seizoen de arbeidersvereniging verlaat, op voorsprong komen. Na de snelle gelijkmaker van de bezoekers, schoot Marvin van den Born via een schitterende vrije trap WAVV naar een 2-1 voorsprong. 

,,Kevin van Woerkom krijgt daarna de kans om de score verder op te voeren. Bij rust hadden wij er eigenlijk al vier in moeten schieten.” In de tweede helft was het Union dat feller was en halverwege de tweede helft de 2-2 binnen schoot. WAVV blijft door het gelijkspel op de derde plaats.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal