Volledig scherm
GVVV speler Martin Van Eck scoort de 1-0 voor GVVV en viert dit met zijn team. © Pro Shots/Remko Kool

Zakelijke zege van GVVV tegen VVSB

VEENENDAAL - GVVV mag zich weer één dag koploper noemen. Door een 2-0 zege tegen concurrent VVSB klom de ploeg van trainer John de Wolf naar de koppositie en moet afwachten wat Jong AZ zondag tegen AFC doet.

GVVV heeft nu 21 punten uit tien wedstrijden, Jong AZ volgt voorlopig met 20 punten uit negen duels. AFC is derde met 17 uit negen.

De overwinning van GVVV kwam op een heel zakelijk wijze tot stand. Achterin weinig tot niets weggeven en voorin gebruik maken van de kansjes, die ongetwijfeld zouden komen, luidde de insteek van de Veenendalers.

Uit twee van die mogelijkheden scoorde Martin van Eck voor GVVV twee keer. De veredelde vleugelspits deed dat na krap een half uur in de eerste helft en acht minuten na rust in de tweede helft.

Behoudens een bal op de binnenkant van de paal en een paar gevaarlijke afstandsschoten stelde VVSB daar weinig verontrustends tegenover. Wel liet de ploeg uit Noordwijkerhout zien dat het niet voor niets bovenin meedoet en over een stel goed spelende voetballers beschikt.

Voor het uitgebreide verslag van GVVV-VVSB lees maandag 17 oktober de papieren Vallei-editie van De Gelderlander.

Volledig scherm
De spelers van GVVV en VVSB komen het veld op. Foto: Twitter.com/GVVV

Amateurvoetbal