Volledig scherm
Archieffoto

Zaterdag is de nacompetitie vierde klasse H begonnen

Candia ’66 Rhenen is de competitie in 4H begonnen met een 0-9 overwinning bij Uchta uit Ochten. De formatie van trainer Bertho van Neerbos was veel te sterk.

Tijmen Bos (2), Julien van Diest(2), Richard Heise(2), Raymon van Noort (2) en Lars Nieboer waren de schutters aan Rhenense kant.

Oranje Wit loopt tegen kleine nederlaag op
In de uitwedstrijd bij Lienden verloor Oranje Wit uit Elst met 1-0. Brian van Mourik miste een grote kans op de gelijkmaker voor de ploeg van de nieuwe trainer Teunis Wenneker.

Musketiers op eigen veld onderuit
Musketiers kende voor eigen publiek een valse start tegen Ede/Victoria door een 0-2 nederlaag. Peter Siereveld hielp de bezoekers in de eerste helft door een eigen treffer.

Inhaalrace van Veenendaal komt net te laat
Na een 3-0 achterstand bij Fortissimo na de eerste helft is Veenendaal na rust nog terug gekomen naar de eindstand van 3-2. Gert jan Snijders en Alfred van Doorn scoorden voor de formatie van trainer Chris Minnebreuker.

DVSA verliest bij Echteld
Met de nieuwe trainer Jan van Dalem op de bank heeft DVSA een 3-1 verlies geleden in de uitwedstrijd bij Echteld. Voor rust maakte Roy meerwijk nog wel gelijk na een snelle 1-0 achterstand. Maar verder kwamen de Amerongers niet.

VVA Achterberg begint de competitie met winst
Bij de terugkeer in de competitie heeft VVA Achterberg in de vierde klasse H een 2-0 overwinning geboekt op Kesteren. Afgelopen seizoen werd de club uit de competitie in de Hoofdklasse genomen door de KNVB. NU stond er een nieuwe formatie onder de naam VVA Achterberg op sportpark De Meent aan de aftrap. Trainer Jan-Jaap van der Poel heeft een jonge selectie ter beschikking met als routinier aanvoerder Yat Win Law (32). In de eerste helft kwam de thuisploeg in de elfde minuut op voorsprong door een treffer van Tim van Ginkel. In een slordige tweede helft viel de tweede treffer in de 57ste minuut van de voet van Dennis Veer. Kesteren drong aan, maar de defensie voor doelman Nick van der Linden bleef gemakkelijk overeind. ,,Dit geeft vertrouwen voor deze jonge ploeg’’, stelde Yat Win law tevreden vast.

Lees het uitgebreide verslag maandag in de Vallei-editie van De Gelderlander of in de e-paper.

Amateurvoetbal