AVW’66 wint met 2-1 in ‘conditionele prikkel’

WESTERVOORT - AVW’66 heeft het bekerduel tegen Orion met 2-1 gewonnen en kende daarmee een goede start van het seizoen én het bekertoernooi.

AVW’66-trainer Wouter van der Ent sprak van een ‘goede conditionele prikkel’. ,,We zitten in de vierde week van de voorbereiding en daarom zag je dat het - met name in de tweede helft - soms rommelig was. Maar ik vond wel dat onze organisatie goed stond en dat we met ons strijdplan het Orion goed lastig hebben gemaakt.’’

Stapjes lager

Bij AVW’66 speelde Radouan Eddarkaoui zijn eerste officiële wedstrijd na zijn terugkeer van het Groesbeekse Achilles’29. Eddarkaoui tekende direct voor de 1-0. ,,Het is allereerst fijn om weer te voetballen. Al is het een paar stapjes lager. Daar moet ik even aan wennen, maar ik heb er heel bewust voor gekozen. Ik wil dit jaar mijn opleiding (Sport en Bewegen) afronden. Als het goed is, heb ik die met kerst binnen. Ik had wel enkele opties bij andere clubs, maar ik kom hier vandaan en ik ken de club, trainer en andere spelers goed. Het voelt heel prettig hier weer te spelen.’’

Na de 1-0 van Eddarkaoui vlak voor rust, deed Orion via Noek Beers wat terug; 1-1. Enkele minuten later kreeg AVW’66 echter een terechte strafschop en zette Robin van Otegem voor AVW’66 de 2-1 eindstand op het bord. 

Volledig scherm
Voetbal © CC0/Pixabay/Stock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal