Volledig scherm
Trainer Wouter van der Ent van AVW'66. © Gert Budding

AVW’66 blijft titelkandidaat na vierde zege op rij

OLDEBROEK - AVW’66 heeft zaterdag de inhaalwedstrijd bij Owios met 0-1 gewonnen. Door de vierde op zege op rij verkleinde de Westervoortse tweedeklasser, die op een gedeelde tweede plek staat, de achterstand op koploper Veensche Boys tot drie punten.

De overwinning in Oldebroek kwam uiterst moeizaam tot stand. AVW creëerde voor rust nauwelijks een kans en mocht van geluk spreken dat Owios enkele aanvallen niet beter uitspeelde.

Martijn Derksen kroonde zich na de pauze tot matchwinnaar. De spits, terug in de basis na een liesblessure, schoot na 48 minuten van buiten de zestien raak: 0-1. Nadat een tweede treffer van Derksen vanwege buitenspel was afgekeurd, drong de thuisploeg meer aan in de jacht op de gelijkmaker. AVW kwam goed weg met een bal op de paal en overleefde in de slotfase nog enkele hachelijke situaties, waardoor de vierde overwinning op rij een feit was.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal