Volledig scherm
Sjors Storkhorst schiet via de paal de 4-0 binnen. Babberich faalt op alle fronten. © Fred Diks

Babberich broeinest van frustraties: leegloop dreigt

ZIEUWENT - Babberich is in de tweede klasse I bezig aan een troosteloos seizoen. De hekkensluiter had niets in te brengen bij RKZVC, dat 'slechts' met 5-0 won.

Babberich lijkt intussen een broeinest van frustraties te zijn geworden. Babberich-trainer Mohammed Mouhouti sprak na afloop van een absoluut dieptepunt. „Door de vele blessures en schorsingen, moesten er spelers uit het vriendenteam meedoen. Dan weet je het wel.”

Vertrek
Hij kondigde voor het duel al zijn vertrek aan na dit lopende seizoen. \„Maar ik moet het de voorzitter nog wel vertellen. Ik zie geen mogelijkheden meer bij Babberich. Bovendien ben ik druk met mijn vijf kinderen. maar als er een mooie club komt, kan het zijn dat ik daar naar toe ga.”

Aanvoerder
De teleurgestelde aanvoerder Ilias Lakhal, nota bene zelf bestuurslid technische zaken, wilde niet uitgebreid ingaan op de geringe belangstelling van het bestuur, het uitblijven van betalingen en het uiteenvallen van het team aan het einde van het seizoen. "Ik weet niet wat andere spelers doen, maar ik ga dus weg. Ik wil plezier hebben in het voetballen, maar de motivatie zakt me in de schoenen. Als je er zo met de pet naar gooit, kun je net zo goed thuis blijven."

Volledig scherm
Het duel tussen RKZVC en Babberich in 2I staat op punt van beginnen. © Fred Diks

Amateurvoetbal