Volledig scherm
DVC'26 pakte op de valreep een punt tegen Vorden. © Jan Ruland van den Brink

DVC'26 pakt punt in extra tijd in Vorden

VORDEN - DVC’26 heeft in de tweede klasse I een punt gepakt tegen Vorden: 2-2. De Didammers blijven met 19 punten uit 21 duels voorlopig wel hekkensluiter.

Na een half uur kwam Vorden aan de leiding door Tom Klein Kranenberg, maar kort voor rust zorgde Marciano van den Berg voor evenwicht: 1-1.

Ver in blessuretijd kreeg Vorden een strafschop, die door Sam Abbink werd benut. Pas in de 97ste minuut kwam de onverwachte gelijkmaker van Simon Jan Bruins tot stand.

Vorden-trainer Michel Feukkink vond de late tegentreffer typerend voor het seizoen. ,,We hadden recht op de drie punten, maar kregen er slechts eentje. We raakten voor en na rust de paal. Na de pauze ook nog de lat en er werd een bal van de lijn gehaald. We hadden gewoon moeten winnen, maar door een van richting veranderd schot werd het toch nog gelijk.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal